عکس| مراسم عروسی لاکچری بروکلین بکهام
به گزارش دیلی فوتبال؛ عکس های مراسم عروسی لاکچری و پر زرق و برق بروکلین بکهام و نیکولا پلتز در فلوریدا آمریکا بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی از جمله اینستاگرام داشته است.
مراسم عروسی پسر دیوید بکام بیش از 3 و نیم میلیون دلار معادل 3 میلیون پوند هزینه داشته است.
دیوید بکام نیز به همراه ویکتوریا با یک جگوار 500 هزار دلاری در این عروسی لاکچری شرکت کردند.
بروکلین بکهام 23 ساله و نیکولا پلتز 27 ساله در یک مراسم عروسی مجلل در محوطه عمارت 103 میلیون دلاری پدر عروس (نلسون) در پالم بیچ فلوریدا ازدواج کردند.
در مراسم عروسی بروکلین بکام و نیکولا ده ها ستاره در میان 300 میهمان معروف حضور داشتند.
از نکات قابل جالب این مراسم عروسی دعوت رسمی از پرنس ویلیام و کیت میدلتون بود که توسط دیوید بکهام و ویکتوریا دعوت شده بودند اما پرنس ویلیام کتبا ضمن آرزوی شادی برای این زوج، اعلام کرده بود که نمی تواند در این مراسم حضور داشته باشد.
همچنین پرنس هری و مگان مارکل با اینکه این روزها در آمریکا ساکن هستند و سعی می کنند برای خودشان در بین سلبریتی های اینستاگرام جایگاهی باز کنند به این مراسم دعوت نشده بودند.
- بیشتر ببینید:
- عاشقانه دیوید بکام و همسرش


